Βίντεο

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με την εμπειρία ενός επαγγελματία εικονολήπτη, η ομάδα μας μπορεί να τραβήξει μοναδικά βίντεο για κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωή σας.
Αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπως λένε, φανταστείτε τι ατέλειωτες ιστορίες μπορεί να αφηγηθεί για εσάς ένα βίντεο από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας!

ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE

Οι Drones είναι η τελευταία καινοτομία στον χώρο της βιντεογραφίας, και δικαίως έχει κερδίσει μια θέση στα μοναδικά εργαλεία κάθε βιντεογράφου. Στις τελετές γάμου, οι drones έγινα αμέσως δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπημένοι για τις μοναδικές λήψεις που μονό αυτοί μπορούν να παρέχουν.
Οι drone μας ελέγχονται αποκλειστικά από ειδικούς διαχωριστές για ένα επαγγελματικό, καλαίσθητο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερο βίντεο που ακολουθεί την παραμυθένια ιστορία που έζησαν ο Αποστολής και η Μαρία στο νησί της Σίφνου, όπου και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να μεταφερθείτε και εσείς στην μαγική Σίφνο και να γίνεται καλεσμένοι αυτού του πανέμορφου γάμου με φόντο το απέραντο Κυκλαδίτικο μπλε. Εξάλλου, αυτή είναι η μαγεία των βίντεο γάμων. Μας ταξιδεύουν. Ξανά και ξανά.


Ακολουθήστε την ιστορία του Κώστα και της Άννας που είχαν έναν υπέροχο θρησκευτικό γάμο για να επισφραγίσουν την αγάπη τους και να ξεκινήσουν τη νέα τους κοινή ζωή. Συνδυάζοντας λήψεις με drone, καλλιτεχνική βιντεογραφία, την ρομαντική μας διάθεση η και την υπέρμετρη αγάπη του ζευγαριού, αυτό το βίντεο γάμου είναι το τέλειο παράδειγμα για το πως μοιάζει μια όμορφη, χαρούμενη και γιορτινή ημέρα γάμου. Να έχετε μια ξεχωριστή ζωή, Άννα και Κώστα, το αξίζετε!


Η Θεσσαλονίκη έχει οριστεί ως η ελληνική πόλη του έρωτα. Και κοιτώντας αυτό το Θεσσαλονικιό βίντεο γάμου, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Από το ρομαντικό εκκλησάκι της Αμερικάνικης Γεωργικής σχολής μέχρι το πάρτυ στο μαγευτικό Alegro με την καλύτερη θέα της Θεσσαλονίκης, αυτό το γλυκό βίντεο τα έχει όλα. Και πάνω όλα, έχει αναμνήσεις που το όμορφο ζευγάρι μας θα μπορεί να ανακαλεί για μια ζωή!


Ο Θανάσης και η Δέσποινα,
δυο υπέροχοι άνθρωποι, μας έκαναν την τιμή 

να είμαστε δίπλα τους στην πιο όμορφη και ξεχωριστή μέρα τους !


Rohin και η Farrah ήρθαν από το Starnberg της Γερμανίας για να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα.Ο Αφγανός γάμος τελέστηκε στο κέντρο δεξιώσεων Polis στη Θέρμη όπου μαζεύτηκαν φίλοι, συγγενείς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα από όλο τον κόσμο. Το party έγινε στον ίδιο χώρο με παραδοσιακούς χορούς και μουσική ενώ 4 μέρες μετά τον γάμο έγινε το αποχαιρετιστήριο after party.