Συχνές Eρωτήσεις

Ταξιδεύετε εκτός Θεσσαλονίκης;

Αγαπάμε τους Destination Γάμους και είναι πάντα χαρά μας να σας συνοδεύσουμε σε κάθε τοποθεσία, για την φωτογράφιση του γάμου σας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό γάμων μας είναι εκτός Θεσσαλονίκης σε μαγευτικούς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, ΤήνοςΘάσος, Κέρκυρα και Αθήνα.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό, φωτογραφικές μηχανές Sony και Canon, κινηματογραφικούς φακούς και φορητά Studio Flash Profoto και έχουμε πάντα μαζί μας back up εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα του γάμους σας γνωρίζοντας ότι εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

Συνήθως είμαστε μαζί σας 10 με 12 ώρες και δίνουμε το 100% της προσοχής μας σε όλες τις στιγμές που θα κάνουν τον γάμο σας μοναδικό. Για περισσότερες διευκρινήσεις, είμαστε στη διάθεση σας!

Φυσικά! Κρατάμε πολλαπλά back up, έτσι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα back up τα κρατάμε εφόρου ζωής. Οι φωτογραφίες του γάμου σας είναι ανεκτίμητης αξίας και εμείς τις αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι.

Στο standard πακέτο το βίντεο παραδίδετε σε ανάλυση Full HD. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα για 4Κ. Το βίντεο του γάμου είναι χωρισμένο σε ενότητες, το οποίο περιλαμβάνει την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, όλη την τελετή, το πάρτυ και ένα κινηματογραφικό βίντεο με τα Highlights του γάμου.
Τα αρχεία του βίντεο παραδίδονται και σε μορφή για φορητές συσκευές (iPhone, iPad).

Όλη η ομάδα μας και οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες και ασφαλισμένοι για την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης σας. Μαζί μας έχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσφέροντας μια απόλυτα επαγγελματική εμπειρία, όπως σας αξίζει.

Χρειαζόμαστε περίπου 10 με 15 μέρες για να έχουμε έτοιμο το φωτογραφικό υλικό και το προσχέδιο του άλμπουμ έτοιμο. Οι φωτογραφίες είναι όλες επεξεργασμένες φωτιστικά και χρωματικά με ρετούς. Αφού κάνουμε ένα ραντεβού στο στούντιο μας και δούμε μαζί το προσχέδιο και προχωρήσουμε σε τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές που επιθυμείτε, χρειαζόμαστε περίπου άλλες 15 μέρες για να γίνει η εκτύπωση και βιβλιοδεσία των γαμήλιων άλμπουμ σας ή των άλμπουμ της βάφτισης του παιδιού σας.

Φυσικά, η εταιρία μας ασχολείται πολλά χρόνια με διάφορα Projects από μεγάλους πελάτες. Αρραβώνες, εγκαίνια, social events, βαφτίσεις και εκδηλώσεις είναι μόνο μερικά από αυτά.
Μπορείτε να δείτε στο takeone.gr περισσότερα!