About-us | Studio Memories

Η ομάδα του «Studio Memories»

έχει καταφέρει να δώσει μία άλλη διάσταση στην φωτογραφία και ένα διαφορετικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας όλες τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, προσωπικά portfolio, συνέδρια, εγκαίνια, εκθέσεις, διαφημιστικών και fashion videos. Ο Φώτης Φωτιάδης ιδιοκτήτης της εταιρείας «Studio Memories» έκανε τα πρώτα του φωτογραφικά βήματα σε ηλικία 16 ετών, παρατηρώντας τα μεγάλα τότε ονόματα της φωτογραφικής τέχνης. Με την φαντασία του, την ξεχωριστή ματιά που διαθέτει , τον συνδυασμό των τεχνικών και σκηνοθετικών του γνώσεων, την διεθνή και ελληνική εμπειρία του, το μεγάλο πείσμα και το ταλέντο του κατάφερε να κάνει μία αξιοσημείωτη πορεία στον φωτογραφικό και κινηματογραφικό χώρο με πρωτοπόρες ιδέες, απόλυτο στυλ και αναμφισβήτητη ποιότητα. Άτομα καταξιωμένα στον χώρο, με πάθος και όραμα ήρθαν να πλαισιώσουν την πετυχημένη ομάδα, με τελευταίο μέλος τον υιό του κ.Φωτιάδη που διαθέτει φρέσκιες ιδέες, εκφράζοντας την τέχνη της φωτογραφίας με έναν μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο. Η εγγύηση ανταγωνιστικής τιμής σε συνδυασμό με πολυτελείς υπηρεσίες, παράλληλα με την εμπειρία μας, αποτελούν αξία ανεκτίμητη για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.


Η εταιρεία «Studio Memories» επενδύει

σε σύγχρονο και τακτικά ανανεωμένο εξοπλισμό, με την βοήθεια της χρήσης καμερών 4Κ υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τη νέα τεχνολογία αποτυπώνοντας εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια. Με καινοτόμα παρουσίαση, χρησιμοποιώντας και την τεχνική της αεροφωτογραφίας με τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα νέας τεχνολογίας η εταρεία προσφέρει ένα άψογο αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στην παραγωγή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας ή στην προβολή της εταιρείας σας. Αιχμαλωτίζοντας το φως που αναδεικνύεται από τις προσωπικότητες των φωτογραφιζόμενων, με συμμάχους την ρομαντική φαντασία και το ατέρμονο παιχνίδι με το φως και τις σκιές, παντρεύοντας την μοντέρνα αισθητική με την παράδοση, δημιουργούνται πρωτότυπες και λαμπερές προτάσεις. Προτάσεις που προβάλλονται στην παρουσίαση ενός ψηφιακού άλμπουμ ή ενός βίντεο ώστε με επιτυχία να δημιουργούνται αληθινά αριστουργήματα. Κάθε στιγμή στην διάρκεια της φωτογράφισης είναι μοναδική και οι επιλογές επίσης, όπως και η δημιουργία μίας “boudoir” φωτογραφικής παρουσίασης, με σεβασμό στην αισθητική και την προσωπικότητα του πελάτη. Διευρύνοντας τις επιλογές – προσφορά στους πελάτες μας – ήρθε και η νέα συναρπαστική ιδέα του «photo booth», αποτυπόνωντας την ένταση ενός «party» μέσα από εικόνες γεμάτες συναισθήματα και αυθόρμητες στιγμές. Δημιουργήματα μιάς ζωής με μοναδικές «εικαστικές αναμνήσεις». Έτσι, ακριβώς όπως εγγυάται η εταιρεία, μέσα από την ουσία της ύπαρξής της, να κρατά ζωντανά τις αναμνήσεις σας «visual art – memorable photo»

Σας αφήνουμε να περιηγηθείτε στον κόσμο

της να απολαύσετε τα ψηφιακά άλμπουμ, να παρακολουθήσετε τα βίντεο που έχουμε καλύψει για λογαριασμό των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, να συζητήσουμε μαζί σας, να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις για ένα τέλειο φωτογραφικό και κινηματογραφικό αποτέλεσμα με εικόνες γεμάτες από αισθητική και τις δικές σας προσωπικές πινελιές. Στον νέο ανακαινισμένο μας χώρο μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας μία παρουσίαση με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, με άποψη και γνώση. Δίνουμε έμφαση έμφαση στην κάθε στιλιστική αναζήτηση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας στιγμών γιατί μόνο το καλύτερο έχει θέση στην συνεργασία μας, χωρίς συμβιβασμούς, να απολαύσετε μία περιήγηση στον χώρο της επαγγελματικής φωτογραφίας και εικονοληψίας μυστηρίων και κοινωνικών ή επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Η εταρεία «studio memories» έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου, πρωτοπορεί και αναδεινύει την Ελλάδα ως ένα ιδανικό, μαγευτικό προορισμό. Ένα χώρο ιδανικό, φιλόξενο για τους κατοίκους όλου του πλανήτη… Πραγματοποιώντας και ολοκληρώνοντας το όνειρό τους να ζήσουν την δική τους μοναδική εμπειρία του γάμου τους ή της βάπτισης του παιδιού τους στην Ελλάδα. Για μία υπηρεσία όπως την έχετε ονειρευτεί, εμπιστευτείτε την εμπειρία μας, τις άψογες υπηρεσίες και τις οικονομικές τιμές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο